Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πολυλειτουργική Κιθάρα

Black Hole

Πολυλειτουργική Κιθάρα Η μαύρη τρύπα είναι μια πολυλειτουργική κιθάρα που βασίζεται σε στυλ μουσικής hard rock και metal. Το σχήμα του αμαξώματος δίνει στους κιθαρίστες αίσθηση άνεσης. Είναι εξοπλισμένο με οθόνη υγρών κρυστάλλων στον πίνακα fret για τη δημιουργία οπτικών εφέ και προγραμμάτων μάθησης. Μπράιλ σημάδια πίσω από το λαιμό της κιθάρας, μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους που είναι τυφλοί ή έχουν χαμηλή όραση να παίξουν κιθάρα.

Όνομα έργου : Black Hole, Όνομα σχεδιαστών : Pouladvar, Όνομα πελάτη : Pouladvar Design Group.

Black Hole Πολυλειτουργική Κιθάρα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.