Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πολυλειτουργική Κιθάρα

Black Hole

Πολυλειτουργική Κιθάρα Η μαύρη τρύπα είναι μια πολυλειτουργική κιθάρα που βασίζεται σε στυλ μουσικής hard rock και metal. Το σχήμα του αμαξώματος δίνει στους κιθαρίστες αίσθηση άνεσης. Είναι εξοπλισμένο με οθόνη υγρών κρυστάλλων στον πίνακα fret για τη δημιουργία οπτικών εφέ και προγραμμάτων μάθησης. Μπράιλ σημάδια πίσω από το λαιμό της κιθάρας, μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους που είναι τυφλοί ή έχουν χαμηλή όραση να παίξουν κιθάρα.

Όνομα έργου : Black Hole, Όνομα σχεδιαστών : Pouladvar, Όνομα πελάτη : Pouladvar Design Group.

Black Hole Πολυλειτουργική Κιθάρα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.