Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ιππικό Περίπτερο

Oat Wreath

Ιππικό Περίπτερο Το ιππικό περίπτερο είναι ένα μέρος του νέου ιππικού κέντρου. Το αντικείμενο βρίσκεται στην πολιτιστική κληρονομιά και προστατεύεται από πολιτιστική περιοχή του ιστορικού συνόλου της έκθεσης. Κύρια αρχιτεκτονική ιδέα είναι ο αποκλεισμός τεράστιων κεφαλαίων τειχών υπέρ διαφανών ξύλινων στοιχείων δαντέλας. Το κύριο κίνητρο του στολίδι της πρόσοψης είναι ένα στυλιζαρισμένο ρυθμικό μοτίβο με τη μορφή σιταριού αυτιά ή βρώμης. Λεπτές μεταλλικές στήλες υποστηρίζουν σχεδόν ανεπαίσθητα τις ακτίνες φωτός της κολλημένης ξύλινης οροφής, που υψώθηκαν, με την ολοκλήρωση με τη μορφή μιας στυλιζαρισμένης σιλουέτας του κεφαλιού του αλόγου.

Όνομα έργου : Oat Wreath, Όνομα σχεδιαστών : Polina Nozdracheva, Όνομα πελάτη : ALPN Ltd./Architectural laboratory of Polina Nozdracheva Ltd..

Oat Wreath Ιππικό Περίπτερο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.