Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ιππικό Περίπτερο

Oat Wreath

Ιππικό Περίπτερο Το ιππικό περίπτερο είναι ένα μέρος του νέου ιππικού κέντρου. Το αντικείμενο βρίσκεται στην πολιτιστική κληρονομιά και προστατεύεται από πολιτιστική περιοχή του ιστορικού συνόλου της έκθεσης. Κύρια αρχιτεκτονική ιδέα είναι ο αποκλεισμός τεράστιων κεφαλαίων τειχών υπέρ διαφανών ξύλινων στοιχείων δαντέλας. Το κύριο κίνητρο του στολίδι της πρόσοψης είναι ένα στυλιζαρισμένο ρυθμικό μοτίβο με τη μορφή σιταριού αυτιά ή βρώμης. Λεπτές μεταλλικές στήλες υποστηρίζουν σχεδόν ανεπαίσθητα τις ακτίνες φωτός της κολλημένης ξύλινης οροφής, που υψώθηκαν, με την ολοκλήρωση με τη μορφή μιας στυλιζαρισμένης σιλουέτας του κεφαλιού του αλόγου.

Όνομα έργου : Oat Wreath, Όνομα σχεδιαστών : Polina Nozdracheva, Όνομα πελάτη : ALPN Ltd./Architectural laboratory of Polina Nozdracheva Ltd..

Oat Wreath Ιππικό Περίπτερο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.