Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Μενταγιόν

Diva

Μενταγιόν Ο σχεδιαστής αυτού του μενταγιόν εμπνεύστηκε από μοντέρνα αγάλματα, φυσικά φαινόμενα και σύγχρονη αρχιτεκτονική. Το σχήμα της λάμπας καθορίζεται από τους ανοδιωμένους πόλους αλουμινίου που είναι ακριβώς τοποθετημένοι σε τρισδιάστατο τυπωμένο δακτύλιο, δημιουργώντας την τέλεια ισορροπία. Η λευκή γυάλινη απόχρωση στη μέση αρμονεί με τους πόλους και προσθέτει στην εκλεπτυσμένη εμφάνισή του.

Όνομα έργου : Diva, Όνομα σχεδιαστών : Daniel Mato, Όνομα πελάτη : Loomiosa Ltd..

Diva Μενταγιόν

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.