Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Μενταγιόν

Diva

Μενταγιόν Ο σχεδιαστής αυτού του μενταγιόν εμπνεύστηκε από μοντέρνα αγάλματα, φυσικά φαινόμενα και σύγχρονη αρχιτεκτονική. Το σχήμα της λάμπας καθορίζεται από τους ανοδιωμένους πόλους αλουμινίου που είναι ακριβώς τοποθετημένοι σε τρισδιάστατο τυπωμένο δακτύλιο, δημιουργώντας την τέλεια ισορροπία. Η λευκή γυάλινη απόχρωση στη μέση αρμονεί με τους πόλους και προσθέτει στην εκλεπτυσμένη εμφάνισή του.

Όνομα έργου : Diva, Όνομα σχεδιαστών : Daniel Mato, Όνομα πελάτη : Loomiosa Ltd..

Diva Μενταγιόν

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.