Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σκάλα

U Step

Σκάλα Η σκάλα U Step σχηματίζεται με τη σύμπλεξη δύο τεμαχίων προφίλ τετραγωνικού κουτιού σχήματος u με διαφορετικές διαστάσεις. Με αυτόν τον τρόπο, η σκάλα γίνεται αυτο-υποστηριζόμενη υπό την προϋπόθεση ότι οι διαστάσεις δεν υπερβαίνουν ένα κατώφλι. Η εκ των προτέρων προετοιμασία αυτών των κομματιών παρέχει ευκολία συναρμολόγησης. Η συσκευασία και η μεταφορά αυτών των ευθείων τεμαχίων είναι επίσης πολύ απλοποιημένη.

Όνομα έργου : U Step, Όνομα σχεδιαστών : Bora Yıldırım, Όνομα πελάτη : Bora Yıldırım.

U Step Σκάλα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.