Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σκάλα

U Step

Σκάλα Η σκάλα U Step σχηματίζεται με τη σύμπλεξη δύο τεμαχίων προφίλ τετραγωνικού κουτιού σχήματος u με διαφορετικές διαστάσεις. Με αυτόν τον τρόπο, η σκάλα γίνεται αυτο-υποστηριζόμενη υπό την προϋπόθεση ότι οι διαστάσεις δεν υπερβαίνουν ένα κατώφλι. Η εκ των προτέρων προετοιμασία αυτών των κομματιών παρέχει ευκολία συναρμολόγησης. Η συσκευασία και η μεταφορά αυτών των ευθείων τεμαχίων είναι επίσης πολύ απλοποιημένη.

Όνομα έργου : U Step, Όνομα σχεδιαστών : Bora Yıldırım, Όνομα πελάτη : Bora Yıldırım.

U Step Σκάλα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.