Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ανακαίνιση Ιστορικού Κτηρίου

BrickYard33

Η Ανακαίνιση Ιστορικού Κτηρίου Στην Ταϊβάν, παρόλο που υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις ιστορικής ανακαίνισης κτιρίων, αλλά έχει ιστορική σημασία, είναι κλειστό μέρος νωρίτερα, τώρα ανοίγει μπροστά σε όλους. Μπορείτε να γευματίσετε εδώ, να κάνετε έναν περίπατο εδώ, να παίξετε εδώ, να απολαύσετε το τοπίο εδώ, να ακούσετε μουσική εδώ, να κάνετε διαλέξεις, γάμους, ακόμη και μόλις ολοκληρωμένη παρουσίαση αυτοκινήτου BMW και AUDI, με πολλές λειτουργίες. Εδώ μπορείτε να βρείτε αναμνήσεις των ηλικιωμένων μπορεί επίσης να είναι η νεότερη γενιά που δημιουργεί αναμνήσεις.

Όνομα έργου : BrickYard33, Όνομα σχεδιαστών : Chien Hwa Huang, Όνομα πελάτη : HC Space Design.

BrickYard33 Η Ανακαίνιση Ιστορικού Κτηρίου

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.