Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ανακαίνιση Ιστορικού Κτηρίου

BrickYard33

Η Ανακαίνιση Ιστορικού Κτηρίου Στην Ταϊβάν, παρόλο που υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις ιστορικής ανακαίνισης κτιρίων, αλλά έχει ιστορική σημασία, είναι κλειστό μέρος νωρίτερα, τώρα ανοίγει μπροστά σε όλους. Μπορείτε να γευματίσετε εδώ, να κάνετε έναν περίπατο εδώ, να παίξετε εδώ, να απολαύσετε το τοπίο εδώ, να ακούσετε μουσική εδώ, να κάνετε διαλέξεις, γάμους, ακόμη και μόλις ολοκληρωμένη παρουσίαση αυτοκινήτου BMW και AUDI, με πολλές λειτουργίες. Εδώ μπορείτε να βρείτε αναμνήσεις των ηλικιωμένων μπορεί επίσης να είναι η νεότερη γενιά που δημιουργεί αναμνήσεις.

Όνομα έργου : BrickYard33, Όνομα σχεδιαστών : Chien Hwa Huang, Όνομα πελάτη : HC Space Design.

BrickYard33 Η Ανακαίνιση Ιστορικού Κτηρίου

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.