Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Μεταξωτό Φουλάρι

Passion

Το Μεταξωτό Φουλάρι Το "Passion" είναι ένα από τα αντικείμενα "Regards". Διπλώστε όμορφα το μεταξωτό μαντήλι σε ένα τετράγωνο τσέπης ή πλαισιώστε το ως έργο τέχνης και αφήστε το να διαρκέσει μια ζωή. Είναι σαν ένα παιχνίδι - κάθε αντικείμενο έχει περισσότερες από μία λειτουργίες. Το "Regards" ενσωματώνει μια απαλή συσχέτιση μεταξύ παλαιών χειροτεχνιών και αντικειμένων μοντέρνου σχεδιασμού. Κάθε σχέδιο είναι μοναδικό έργο τέχνης και λέει μια διαφορετική ιστορία. Φανταστείτε ένα μέρος όπου κάθε μικρή λεπτομέρεια λέει μια ιστορία, όπου η ποιότητα είναι μια αξία ζωής, και η μεγαλύτερη πολυτέλεια είναι αληθινή στον εαυτό σας. Εδώ σας συναντούν οι "Regards". Αφήστε την τέχνη να σας γνωρίσει και να γερνάτε μαζί σας!

Όνομα έργου : Passion, Όνομα σχεδιαστών : Milena Grigaitiene, Όνομα πελάτη : Regards.

Passion Το Μεταξωτό Φουλάρι

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.