Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Μεταξωτό Φουλάρι

Passion

Το Μεταξωτό Φουλάρι Το "Passion" είναι ένα από τα αντικείμενα "Regards". Διπλώστε όμορφα το μεταξωτό μαντήλι σε ένα τετράγωνο τσέπης ή πλαισιώστε το ως έργο τέχνης και αφήστε το να διαρκέσει μια ζωή. Είναι σαν ένα παιχνίδι - κάθε αντικείμενο έχει περισσότερες από μία λειτουργίες. Το "Regards" ενσωματώνει μια απαλή συσχέτιση μεταξύ παλαιών χειροτεχνιών και αντικειμένων μοντέρνου σχεδιασμού. Κάθε σχέδιο είναι μοναδικό έργο τέχνης και λέει μια διαφορετική ιστορία. Φανταστείτε ένα μέρος όπου κάθε μικρή λεπτομέρεια λέει μια ιστορία, όπου η ποιότητα είναι μια αξία ζωής, και η μεγαλύτερη πολυτέλεια είναι αληθινή στον εαυτό σας. Εδώ σας συναντούν οι "Regards". Αφήστε την τέχνη να σας γνωρίσει και να γερνάτε μαζί σας!

Όνομα έργου : Passion, Όνομα σχεδιαστών : Milena Grigaitiene, Όνομα πελάτη : Regards.

Passion Το Μεταξωτό Φουλάρι

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.