Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Διακόσμηση Σώματος

Metamorphosis 3D

Η Διακόσμηση Σώματος Ένα τρισδιάστατο τυπωμένο τατουάζ είναι μια τρισδιάστατη, φυσική αναπαράσταση ενός συγκεκριμένου 2D σχεδίου. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξειδικευμένο κομμάτι διακόσμησης σώματος που είναι εύκαμπτο και μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί στην επιφάνεια του δέρματος χρησιμοποιώντας βιο-φιλικές, σιλικόνης με βάση κόλλες. Το θετικό αποτέλεσμα ανακούφισης που επιτυγχάνεται μετά την εφαρμογή μεταδίδει βασικές πληροφορίες σχεδιασμού τόσο μέσω οπτικής όσο και απτικής διέγερσης. Η τρισδιάστατη εκτύπωση προσαρμοσμένη διακόσμηση αμαξώματος είναι μια λιγότερο μόνιμη και μη επεμβατική εναλλακτική λύση έναντι των συμβατικών τατουάζ, προσφέροντας ένα νέο επίπεδο ευκαιριών για αυτο-έκφραση και μεταμόρφωση της ανθρώπινης μορφής.

Όνομα έργου : Metamorphosis 3D, Όνομα σχεδιαστών : Jullien Nikolov, Όνομα πελάτη : University of Lincoln.

Metamorphosis 3D Η Διακόσμηση Σώματος

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.