Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Διακόσμηση Σώματος

Metamorphosis 3D

Η Διακόσμηση Σώματος Ένα τρισδιάστατο τυπωμένο τατουάζ είναι μια τρισδιάστατη, φυσική αναπαράσταση ενός συγκεκριμένου 2D σχεδίου. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξειδικευμένο κομμάτι διακόσμησης σώματος που είναι εύκαμπτο και μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί στην επιφάνεια του δέρματος χρησιμοποιώντας βιο-φιλικές, σιλικόνης με βάση κόλλες. Το θετικό αποτέλεσμα ανακούφισης που επιτυγχάνεται μετά την εφαρμογή μεταδίδει βασικές πληροφορίες σχεδιασμού τόσο μέσω οπτικής όσο και απτικής διέγερσης. Η τρισδιάστατη εκτύπωση προσαρμοσμένη διακόσμηση αμαξώματος είναι μια λιγότερο μόνιμη και μη επεμβατική εναλλακτική λύση έναντι των συμβατικών τατουάζ, προσφέροντας ένα νέο επίπεδο ευκαιριών για αυτο-έκφραση και μεταμόρφωση της ανθρώπινης μορφής.

Όνομα έργου : Metamorphosis 3D, Όνομα σχεδιαστών : Jullien Nikolov, Όνομα πελάτη : University of Lincoln.

Metamorphosis 3D Η Διακόσμηση Σώματος

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.