Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Εσωτερικό Της Βίλας

Chinese Style Villa Design

Το Εσωτερικό Της Βίλας Η εσωτερική διακόσμηση κινέζικου στιλ είναι η τάση τα τελευταία χρόνια, ειδικά για επιτυχημένους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και αξιωματούχους, το στούντιο εσωτερικού σχεδιασμού HXL εξερευνά συνεχώς και εξερευνά τη δυναμική αυτού του στυλ, συνεχώς από τις αρχαίες κινεζικές παραδοσιακές διακοσμητικές τεχνικές για την εξαγωγή των σχετικών στοιχείων, σε συνδυασμό με υλικά και τεχνολογία μοντέρνου σχεδιαστικού στυλ, αμοιβαία ολοκλήρωση, μάθηση μεταξύ τους και προσπάθεια να σας φέρουν μια διαφορετική αίσθηση.

Όνομα έργου : Chinese Style Villa Design, Όνομα σχεδιαστών : Xulong Huang, Όνομα πελάτη : HXL Interior Design Studio.

Chinese Style Villa Design Το Εσωτερικό Της Βίλας

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.