Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Εσωτερικό Της Βίλας

Chinese Style Villa Design

Το Εσωτερικό Της Βίλας Η εσωτερική διακόσμηση κινέζικου στιλ είναι η τάση τα τελευταία χρόνια, ειδικά για επιτυχημένους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και αξιωματούχους, το στούντιο εσωτερικού σχεδιασμού HXL εξερευνά συνεχώς και εξερευνά τη δυναμική αυτού του στυλ, συνεχώς από τις αρχαίες κινεζικές παραδοσιακές διακοσμητικές τεχνικές για την εξαγωγή των σχετικών στοιχείων, σε συνδυασμό με υλικά και τεχνολογία μοντέρνου σχεδιαστικού στυλ, αμοιβαία ολοκλήρωση, μάθηση μεταξύ τους και προσπάθεια να σας φέρουν μια διαφορετική αίσθηση.

Όνομα έργου : Chinese Style Villa Design, Όνομα σχεδιαστών : Xulong Huang, Όνομα πελάτη : HXL Interior Design Studio.

Chinese Style Villa Design Το Εσωτερικό Της Βίλας

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.