Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Γυάλινο Γυαλί

Flourishing

Το Γυάλινο Γυαλί Το Flourishing Shot είναι ένα κομμάτι γυάλινων σκευών που έχει σχεδιαστεί για την ακμάζουσα κοινωνία μας. Το γυαλί είναι μια τυπική βολή 0,04L που παράγεται σε κρυστάλλινη έκδοση, καθώς και διάφορα χρώματα που επιτυγχάνονται μέσω του χρωματισμού γυαλιού. Το προφίλ είναι κατασκευασμένο από δωδεκαγωνικό σχήμα που φυσικά μεταβαίνει από μικρές σε μεγάλες διαμέτρους και αντίστροφα, κάνοντας ένα προσαρμοσμένο γλυπτό που μοιάζει με λουλούδι. Ο λόγος για την επιλογή ενός δωδεκαγώνου ήταν οι δώδεκα πλευρές του, που αντιπροσωπεύουν κάθε μήνα του έτους. Ο στόχος ήταν να δοθεί στους ανθρώπους η δυνατότητα να απολαύσουν το αγαπημένο τους αλκοολούχο ποτό με μια πινελιά τέχνης.

Όνομα έργου : Flourishing, Όνομα σχεδιαστών : Miroslav Stiburek, Όνομα πελάτη : MIROSLAVO.

Flourishing Το Γυάλινο Γυαλί

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.