Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Γυάλινο Γυαλί

Flourishing

Το Γυάλινο Γυαλί Το Flourishing Shot είναι ένα κομμάτι γυάλινων σκευών που έχει σχεδιαστεί για την ακμάζουσα κοινωνία μας. Το γυαλί είναι μια τυπική βολή 0,04L που παράγεται σε κρυστάλλινη έκδοση, καθώς και διάφορα χρώματα που επιτυγχάνονται μέσω του χρωματισμού γυαλιού. Το προφίλ είναι κατασκευασμένο από δωδεκαγωνικό σχήμα που φυσικά μεταβαίνει από μικρές σε μεγάλες διαμέτρους και αντίστροφα, κάνοντας ένα προσαρμοσμένο γλυπτό που μοιάζει με λουλούδι. Ο λόγος για την επιλογή ενός δωδεκαγώνου ήταν οι δώδεκα πλευρές του, που αντιπροσωπεύουν κάθε μήνα του έτους. Ο στόχος ήταν να δοθεί στους ανθρώπους η δυνατότητα να απολαύσουν το αγαπημένο τους αλκοολούχο ποτό με μια πινελιά τέχνης.

Όνομα έργου : Flourishing, Όνομα σχεδιαστών : Miroslav Stiburek, Όνομα πελάτη : MIROSLAVO.

Flourishing Το Γυάλινο Γυαλί

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.