Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Σχεδιασμός Της Έκθεσης

AS & Palitra

Ο Σχεδιασμός Της Έκθεσης Ο κύριος στόχος του περιπτέρου AS & PALITRA είναι να παρουσιάσει τα προϊόντα ταπετσαρίας της εταιρείας ως στοιχείο εσωτερικής διακόσμησης στην έκθεση MosBuild 2016. Κυρίαρχο στοιχείο της αισθητικής αντίληψης του περιπτέρου είναι η πέργκολα. Τα άκρα των δοκών οροφής τοποθετούνται έξω από τη βάση και κάνουν την ψευδαίσθηση του μετασχηματισμού από εσωτερικό σε εξωτερικό. Ο χώρος της βάσης που οργανώνεται από τις καμάρες και τα δοκάρια, θραύσματα τοίχων με ταπετσαρία και δημιουργεί το αποτέλεσμα της διαφάνειας.

Όνομα έργου : AS & Palitra, Όνομα σχεδιαστών : Viktor Bilak, Όνομα πελάτη : EXPOLEVEL.

AS & Palitra Ο Σχεδιασμός Της Έκθεσης

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.