Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Σχεδιασμός Της Έκθεσης

AS & Palitra

Ο Σχεδιασμός Της Έκθεσης Ο κύριος στόχος του περιπτέρου AS & PALITRA είναι να παρουσιάσει τα προϊόντα ταπετσαρίας της εταιρείας ως στοιχείο εσωτερικής διακόσμησης στην έκθεση MosBuild 2016. Κυρίαρχο στοιχείο της αισθητικής αντίληψης του περιπτέρου είναι η πέργκολα. Τα άκρα των δοκών οροφής τοποθετούνται έξω από τη βάση και κάνουν την ψευδαίσθηση του μετασχηματισμού από εσωτερικό σε εξωτερικό. Ο χώρος της βάσης που οργανώνεται από τις καμάρες και τα δοκάρια, θραύσματα τοίχων με ταπετσαρία και δημιουργεί το αποτέλεσμα της διαφάνειας.

Όνομα έργου : AS & Palitra, Όνομα σχεδιαστών : Viktor Bilak, Όνομα πελάτη : EXPOLEVEL.

AS & Palitra Ο Σχεδιασμός Της Έκθεσης

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.