Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Δημόσια Έπιπλα Ήχου

Sonoro

Τα Δημόσια Έπιπλα Ήχου Το "Sonoro" είναι ένα έργο που βασίζεται στην αλλαγή της ιδέας των δημόσιων επίπλων, μέσω του σχεδιασμού και της ανάπτυξης δημόσιων επίπλων ήχου στην Κολομβία (όργανο κρουστών). Αυτό αλλάζει, διεγείρει και δημιουργεί την αναψυχή και τη συμπερίληψη πολιτιστικών πρακτικών που αναπτύσσονται από την κοινότητα προκειμένου να εκφραστούν λόγω της πολιτιστικής τους ποικιλομορφίας που επιτρέπει την ενίσχυση των στοιχείων της ταυτότητάς τους. Είναι ένα έπιπλο που δημιουργεί χώρο για αλληλεπίδραση και κοινωνικοποίηση μεταξύ των διαφόρων χρηστών (κατοίκων, τουριστών, επισκεπτών και μαθητών) γύρω από την παρεμβαθείσα περιοχή.

Όνομα έργου : Sonoro, Όνομα σχεδιαστών : Kevin Fonseca Laverde, Όνομα πελάτη : Universidad Nacional de Colombia sede Palmira and Universidad Pontificia Bolivariana sede Medellín.

Sonoro Τα Δημόσια Έπιπλα Ήχου

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.