Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Δημόσια Έπιπλα Ήχου

Sonoro

Τα Δημόσια Έπιπλα Ήχου Το "Sonoro" είναι ένα έργο που βασίζεται στην αλλαγή της ιδέας των δημόσιων επίπλων, μέσω του σχεδιασμού και της ανάπτυξης δημόσιων επίπλων ήχου στην Κολομβία (όργανο κρουστών). Αυτό αλλάζει, διεγείρει και δημιουργεί την αναψυχή και τη συμπερίληψη πολιτιστικών πρακτικών που αναπτύσσονται από την κοινότητα προκειμένου να εκφραστούν λόγω της πολιτιστικής τους ποικιλομορφίας που επιτρέπει την ενίσχυση των στοιχείων της ταυτότητάς τους. Είναι ένα έπιπλο που δημιουργεί χώρο για αλληλεπίδραση και κοινωνικοποίηση μεταξύ των διαφόρων χρηστών (κατοίκων, τουριστών, επισκεπτών και μαθητών) γύρω από την παρεμβαθείσα περιοχή.

Όνομα έργου : Sonoro, Όνομα σχεδιαστών : Kevin Fonseca Laverde, Όνομα πελάτη : Universidad Nacional de Colombia sede Palmira and Universidad Pontificia Bolivariana sede Medellín.

Sonoro Τα Δημόσια Έπιπλα Ήχου

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.