Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καναπές

Marilyn Two Seat

Καναπές Εμπνευσμένο από την καταπληκτική Marilyn Monroe και το μικρό της λευκό φόρεμα. Η κομψότητά της λάμπει σε όλο το σχέδιο των ποδιών αυτού του καναπέ, επισημαίνοντας μια ειδική τεχνική ταπετσαρίας που προσομοιώνει την κίνηση του φορέματος. Ο καναπές Marilyn υπόσχεται έτσι να εκπληρώσει το δωμάτιό σας με μια κομψότητα που υπερβαίνει την ερμηνεία των μορφών και αποτυπώνει όλη τη γοητεία και τη σεξουαλικότητα της πιο εικονικής ντίβας ποτέ.

Όνομα έργου : Marilyn Two Seat, Όνομα σχεδιαστών : Rafaela Luís, Όνομα πελάτη : Kalira Design.

Marilyn Two Seat Καναπές

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.