Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καναπές

Marilyn Two Seat

Καναπές Εμπνευσμένο από την καταπληκτική Marilyn Monroe και το μικρό της λευκό φόρεμα. Η κομψότητά της λάμπει σε όλο το σχέδιο των ποδιών αυτού του καναπέ, επισημαίνοντας μια ειδική τεχνική ταπετσαρίας που προσομοιώνει την κίνηση του φορέματος. Ο καναπές Marilyn υπόσχεται έτσι να εκπληρώσει το δωμάτιό σας με μια κομψότητα που υπερβαίνει την ερμηνεία των μορφών και αποτυπώνει όλη τη γοητεία και τη σεξουαλικότητα της πιο εικονικής ντίβας ποτέ.

Όνομα έργου : Marilyn Two Seat, Όνομα σχεδιαστών : Rafaela Luís, Όνομα πελάτη : Kalira Design.

Marilyn Two Seat Καναπές

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.