Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Φωτισμός Ποδηλάτου

Safira Griplight

Ο Φωτισμός Ποδηλάτου Το SAFIRA είναι εμπνευσμένο από την πρόθεση επίλυσης ακατάστατων αξεσουάρ στο τιμόνι για μοντέρνους ποδηλάτες. Με την ενσωμάτωση του μπροστινού λαμπτήρα και του δείκτη κατεύθυνσης στη σχεδίαση λαβής επιτυγχάνετε υπέροχα τον στόχο. Χρησιμοποιώντας επίσης το χώρο του κοίλου τιμονιού ως καμπίνα μπαταρίας μεγιστοποιήστε την χωρητικότητα ηλεκτρικής ενέργειας. Λόγω του συνδυασμού της λαβής, του φωτός ποδηλάτου, του δείκτη κατεύθυνσης και της καμπίνας του τιμονιού, το SAFIRA γίνεται το πιο συμπαγές και σχετικό ισχυρό σύστημα φωτισμού ποδηλάτου.

Όνομα έργου : Safira Griplight, Όνομα σχεδιαστών : Chou-Hang, Yang, Όνομα πελάτη : LEXDESIGN.

Safira Griplight Ο Φωτισμός Ποδηλάτου

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.