Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Φωτισμός Ποδηλάτου

Safira Griplight

Ο Φωτισμός Ποδηλάτου Το SAFIRA είναι εμπνευσμένο από την πρόθεση επίλυσης ακατάστατων αξεσουάρ στο τιμόνι για μοντέρνους ποδηλάτες. Με την ενσωμάτωση του μπροστινού λαμπτήρα και του δείκτη κατεύθυνσης στη σχεδίαση λαβής επιτυγχάνετε υπέροχα τον στόχο. Χρησιμοποιώντας επίσης το χώρο του κοίλου τιμονιού ως καμπίνα μπαταρίας μεγιστοποιήστε την χωρητικότητα ηλεκτρικής ενέργειας. Λόγω του συνδυασμού της λαβής, του φωτός ποδηλάτου, του δείκτη κατεύθυνσης και της καμπίνας του τιμονιού, το SAFIRA γίνεται το πιο συμπαγές και σχετικό ισχυρό σύστημα φωτισμού ποδηλάτου.

Όνομα έργου : Safira Griplight, Όνομα σχεδιαστών : Chou-Hang, Yang, Όνομα πελάτη : LEXDESIGN.

Safira Griplight Ο Φωτισμός Ποδηλάτου

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.