Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κρεμαστό Φωτιστικό

Vector equilibrium

Κρεμαστό Φωτιστικό Το Vector Equilibrium είναι ένα κρεμαστό και αρθρωτό φωτισμό με σύστημα τροχαλίας. Η φωτεινότητα ελέγχεται μέσω διαμόρφωσης. Το σφαιρικό γυάλινο αγγείο που χρησιμεύει ως αντιστάθμιση μπορεί να περιέχει διάφορα διακοσμητικά στοιχεία. Στην αναπτυγμένη μορφή του, ο σχεδιασμός μετατρέπεται σε κυβοκατάδρον. Συμβόλαιο μετατρέπεται σε icosahedron. Και στις δύο περιπτώσεις, ο λαμπτήρας βρίσκεται στο κέντρο του φωτισμού και παρέχει καλές αναλογίες. Ο φωτισμός μπορεί να αποσταλεί σε πυραμιδική συσκευασία.

Όνομα έργου : Vector equilibrium, Όνομα σχεδιαστών : Nicolas Brevers,, Όνομα πελάτη : Gobo.

Vector equilibrium Κρεμαστό Φωτιστικό

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.