Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κρεμαστό Φωτιστικό

Vector equilibrium

Κρεμαστό Φωτιστικό Το Vector Equilibrium είναι ένα κρεμαστό και αρθρωτό φωτισμό με σύστημα τροχαλίας. Η φωτεινότητα ελέγχεται μέσω διαμόρφωσης. Το σφαιρικό γυάλινο αγγείο που χρησιμεύει ως αντιστάθμιση μπορεί να περιέχει διάφορα διακοσμητικά στοιχεία. Στην αναπτυγμένη μορφή του, ο σχεδιασμός μετατρέπεται σε κυβοκατάδρον. Συμβόλαιο μετατρέπεται σε icosahedron. Και στις δύο περιπτώσεις, ο λαμπτήρας βρίσκεται στο κέντρο του φωτισμού και παρέχει καλές αναλογίες. Ο φωτισμός μπορεί να αποσταλεί σε πυραμιδική συσκευασία.

Όνομα έργου : Vector equilibrium, Όνομα σχεδιαστών : Nicolas Brevers,, Όνομα πελάτη : Gobo.

Vector equilibrium Κρεμαστό Φωτιστικό

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.