Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπεζάκι Σαλονιού

oiiio

Τραπεζάκι Σαλονιού Το "OIIIO" είναι ένα μοντέρνο διλειτουργικό έπιπλο (τραπεζάκι + δυνατότητα εσωτερικών χώρων με τη ρύθμιση των τραπεζιών στο σύστημα) που σχεδιάστηκε από τον Πολωνό σχεδιαστή Wojciech Morsztyn. Η τεχνολογία εναλλαγής πίνακα μεμονωμένων στοιχείων δίνει την εντύπωση σαν να ήταν κατασκευασμένο από ένα κομμάτι ξύλου που του δίνει μια μοναδική αίσθηση. Σε μια σειρά από πίνακες που διατίθενται σε τρία διαφορετικά χρώματα: φυσικό ξύλο, μαύρο, λευκό.

Όνομα έργου : oiiio, Όνομα σχεδιαστών : Wojciech Morsztyn, Όνομα πελάτη : WM Design.

oiiio Τραπεζάκι Σαλονιού

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.