Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπεζάκι Σαλονιού

oiiio

Τραπεζάκι Σαλονιού Το "OIIIO" είναι ένα μοντέρνο διλειτουργικό έπιπλο (τραπεζάκι + δυνατότητα εσωτερικών χώρων με τη ρύθμιση των τραπεζιών στο σύστημα) που σχεδιάστηκε από τον Πολωνό σχεδιαστή Wojciech Morsztyn. Η τεχνολογία εναλλαγής πίνακα μεμονωμένων στοιχείων δίνει την εντύπωση σαν να ήταν κατασκευασμένο από ένα κομμάτι ξύλου που του δίνει μια μοναδική αίσθηση. Σε μια σειρά από πίνακες που διατίθενται σε τρία διαφορετικά χρώματα: φυσικό ξύλο, μαύρο, λευκό.

Όνομα έργου : oiiio, Όνομα σχεδιαστών : Wojciech Morsztyn, Όνομα πελάτη : WM Design.

oiiio Τραπεζάκι Σαλονιού

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.