Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συσκευασία Για Μια Περιορισμένη Έκδοση T-Shirt

Sneaker Freaker

Η Συσκευασία Για Μια Περιορισμένη Έκδοση T-Shirt Εμπνευσμένο από κουτιά πίτσας. Το καθήκον του eskju ήταν να εκτυπώσει ένα περιορισμένο μπλουζάκι με μια εικόνα που αρχικά φτιάχτηκε για το γερμανικό περιοδικό Sneaker Freaker. Το πακέτο έπρεπε να είναι προσιτό αλλά δροσερό, χειροποίητο και φιλικό προς το περιβάλλον με μια προσωπική αίσθηση. Αγόρασαν μερικά κουτιά από χαρτόνι, το είδος που είναι διαθέσιμο παντού στον ιστό και σχεδίασαν την επιφάνεια με μεταβαλλόμενες τονικές τιμές και έντονο κόκκινο χρώμα για να αυξήσουν την ισχύ του λογότυπου. Ο συνδυασμός αναλογικών τεχνικών με σύγχρονη τυπογραφία και εικονογραφήσεις οδηγεί στον τρόπο για να αποκτήσετε αυτή τη μοναδική εμφάνιση.

Όνομα έργου : Sneaker Freaker, Όνομα σχεδιαστών : eskju · Bretz & Jung, Όνομα πελάτη : Sneaker Freaker, Germany.

Sneaker Freaker Η Συσκευασία Για Μια Περιορισμένη Έκδοση T-Shirt

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.