Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συσκευασία Για Μια Περιορισμένη Έκδοση T-Shirt

Sneaker Freaker

Η Συσκευασία Για Μια Περιορισμένη Έκδοση T-Shirt Εμπνευσμένο από κουτιά πίτσας. Το καθήκον του eskju ήταν να εκτυπώσει ένα περιορισμένο μπλουζάκι με μια εικόνα που αρχικά φτιάχτηκε για το γερμανικό περιοδικό Sneaker Freaker. Το πακέτο έπρεπε να είναι προσιτό αλλά δροσερό, χειροποίητο και φιλικό προς το περιβάλλον με μια προσωπική αίσθηση. Αγόρασαν μερικά κουτιά από χαρτόνι, το είδος που είναι διαθέσιμο παντού στον ιστό και σχεδίασαν την επιφάνεια με μεταβαλλόμενες τονικές τιμές και έντονο κόκκινο χρώμα για να αυξήσουν την ισχύ του λογότυπου. Ο συνδυασμός αναλογικών τεχνικών με σύγχρονη τυπογραφία και εικονογραφήσεις οδηγεί στον τρόπο για να αποκτήσετε αυτή τη μοναδική εμφάνιση.

Όνομα έργου : Sneaker Freaker, Όνομα σχεδιαστών : eskju · Bretz & Jung, Όνομα πελάτη : Sneaker Freaker, Germany.

Sneaker Freaker Η Συσκευασία Για Μια Περιορισμένη Έκδοση T-Shirt

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.