Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Boutique Ξενοδοχείο

108T Playhouse

Boutique Ξενοδοχείο Το 108T Playhouse είναι ένα boutique ξενοδοχείο που προσφέρει μια ματιά στον τρόπο ζωής της Σιγκαπούρης. Γεμάτο με παιχνιδιάρικα σχεδιαστικά στοιχεία που εμπνέουν τις αισθήσεις, οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν για την κληρονομιά, την ιστορία και τον πολιτισμό της Σιγκαπούρης. Μια αυθεντική εμπειρία τους περιμένει καθώς οι σουίτες έχουν σχεδιαστεί για να ζουν, όχι μόνο για να περάσουν τη νύχτα. Ένας προορισμός από μόνος του, το 108T Playhouse καλωσορίζει τους επισκέπτες να καθυστερήσουν στις εγκαταστάσεις του και να βιώσουν πώς είναι να ζουν, να εργάζονται και να παίζουν όλα σε ένα μέρος - ένα φαινόμενο που είναι όλο και πιο συνηθισμένο στη Σιγκαπούρη που στερείται γης.

Όνομα έργου : 108T Playhouse, Όνομα σχεδιαστών : Constance D. Tew, Όνομα πελάτη : Creative Mind Design Pte Ltd.

108T Playhouse Boutique Ξενοδοχείο

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.