Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Boutique Ξενοδοχείο

108T Playhouse

Boutique Ξενοδοχείο Το 108T Playhouse είναι ένα boutique ξενοδοχείο που προσφέρει μια ματιά στον τρόπο ζωής της Σιγκαπούρης. Γεμάτο με παιχνιδιάρικα σχεδιαστικά στοιχεία που εμπνέουν τις αισθήσεις, οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν για την κληρονομιά, την ιστορία και τον πολιτισμό της Σιγκαπούρης. Μια αυθεντική εμπειρία τους περιμένει καθώς οι σουίτες έχουν σχεδιαστεί για να ζουν, όχι μόνο για να περάσουν τη νύχτα. Ένας προορισμός από μόνος του, το 108T Playhouse καλωσορίζει τους επισκέπτες να καθυστερήσουν στις εγκαταστάσεις του και να βιώσουν πώς είναι να ζουν, να εργάζονται και να παίζουν όλα σε ένα μέρος - ένα φαινόμενο που είναι όλο και πιο συνηθισμένο στη Σιγκαπούρη που στερείται γης.

Όνομα έργου : 108T Playhouse, Όνομα σχεδιαστών : Constance D. Tew, Όνομα πελάτη : Creative Mind Design Pte Ltd.

108T Playhouse Boutique Ξενοδοχείο

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.