Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Δαχτυλίδια

Blessed Child

Δαχτυλίδια Τα δαχτυλίδια του Ευλογημένου Παιδιού είναι μια υπόσχεση για αγάπη: Το Baby Jamie αγκαλιάζει μέχρι το εσωτερικό του δαχτυλιδιού και εμπιστεύεται τη ζωή του στα χέρια της μητέρας. Το μωρό βρίσκεται στην πλάτη του πιπιλίζοντας τον αντίχειρά του. Είναι το πνευματικό όραμα του αγέννητου παιδιού της που κάθε έγκυος γυναίκα έχει στο μυαλό της. Το δαχτυλίδι συμβολίζει τον άνευ όρων αμοιβαίο δεσμό εμπιστοσύνης μεταξύ βρέφους και μητέρας και αποτίει φόρο τιμής σε αυτήν την εμπιστοσύνη. Το Baby Sam είναι στην κορυφή του κόσμου, ασφαλές, υγιές και ευτυχισμένο. Ο φορέας φέρνει το μωρό με περηφάνια, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως αυτοπεποίθηση μητέρα. Το δαχτυλίδι είναι ένα συγκρότημα που λέει: «Πίστεψέ με, αγαπάς!»

Όνομα έργου : Blessed Child, Όνομα σχεδιαστών : Britta Schwalm, Όνομα πελάτη : Blessed Child (Your 'Glueckskind').

Blessed Child Δαχτυλίδια

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.