Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Δαχτυλίδια

Blessed Child

Δαχτυλίδια Τα δαχτυλίδια του Ευλογημένου Παιδιού είναι μια υπόσχεση για αγάπη: Το Baby Jamie αγκαλιάζει μέχρι το εσωτερικό του δαχτυλιδιού και εμπιστεύεται τη ζωή του στα χέρια της μητέρας. Το μωρό βρίσκεται στην πλάτη του πιπιλίζοντας τον αντίχειρά του. Είναι το πνευματικό όραμα του αγέννητου παιδιού της που κάθε έγκυος γυναίκα έχει στο μυαλό της. Το δαχτυλίδι συμβολίζει τον άνευ όρων αμοιβαίο δεσμό εμπιστοσύνης μεταξύ βρέφους και μητέρας και αποτίει φόρο τιμής σε αυτήν την εμπιστοσύνη. Το Baby Sam είναι στην κορυφή του κόσμου, ασφαλές, υγιές και ευτυχισμένο. Ο φορέας φέρνει το μωρό με περηφάνια, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως αυτοπεποίθηση μητέρα. Το δαχτυλίδι είναι ένα συγκρότημα που λέει: «Πίστεψέ με, αγαπάς!»

Όνομα έργου : Blessed Child, Όνομα σχεδιαστών : Britta Schwalm, Όνομα πελάτη : Blessed Child (Your 'Glueckskind').

Blessed Child Δαχτυλίδια

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.