Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εικαστική Τέχνη

Scarlet Ibis

Η Εικαστική Τέχνη Το έργο είναι μια ακολουθία ψηφιακών έργων ζωγραφικής του Scarlet Ibis και του φυσικού του περιβάλλοντος, με ιδιαίτερη έμφαση στο χρώμα και τη ζωντανή απόχρωση τους που εντείνεται καθώς μεγαλώνει το πουλί. Η εργασία αναπτύσσεται μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον συνδυάζοντας πραγματικά και φανταστικά στοιχεία που παρέχουν μοναδικά χαρακτηριστικά. Το ερυθρό ibis είναι ένα γηγενές πουλί της Νότιας Αμερικής που ζει στις ακτές και τα έλη της βόρειας Βενεζουέλας και το έντονο κόκκινο χρώμα αποτελεί οπτικό θέαμα για τον θεατή. Αυτός ο σχεδιασμός στοχεύει να αναδείξει τη χαριτωμένη πτήση της ερυθράς θρεσκιόρνιθας και των ζωντανών χρωμάτων της τροπικής πανίδας.

Όνομα έργου : Scarlet Ibis, Όνομα σχεδιαστών : Gabriela Delgado, Όνομα πελάτη : GD Studio C.A.

Scarlet Ibis Η Εικαστική Τέχνη

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.