Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εικαστική Τέχνη

Scarlet Ibis

Η Εικαστική Τέχνη Το έργο είναι μια ακολουθία ψηφιακών έργων ζωγραφικής του Scarlet Ibis και του φυσικού του περιβάλλοντος, με ιδιαίτερη έμφαση στο χρώμα και τη ζωντανή απόχρωση τους που εντείνεται καθώς μεγαλώνει το πουλί. Η εργασία αναπτύσσεται μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον συνδυάζοντας πραγματικά και φανταστικά στοιχεία που παρέχουν μοναδικά χαρακτηριστικά. Το ερυθρό ibis είναι ένα γηγενές πουλί της Νότιας Αμερικής που ζει στις ακτές και τα έλη της βόρειας Βενεζουέλας και το έντονο κόκκινο χρώμα αποτελεί οπτικό θέαμα για τον θεατή. Αυτός ο σχεδιασμός στοχεύει να αναδείξει τη χαριτωμένη πτήση της ερυθράς θρεσκιόρνιθας και των ζωντανών χρωμάτων της τροπικής πανίδας.

Όνομα έργου : Scarlet Ibis, Όνομα σχεδιαστών : Gabriela Delgado, Όνομα πελάτη : GD Studio C.A.

Scarlet Ibis Η Εικαστική Τέχνη

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.