Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Οι Ετικέτες

Propeller

Οι Ετικέτες Το Propeller είναι μια συλλογή αλκοολούχων ποτών από διάφορα μέρη του κόσμου, που σχετίζεται με το θέμα των αεροπορικών ταξιδιών και έναν πιλότο ταξιδιώτη ως χαρακτήρα μάρκας. Τα χαρακτηριστικά κάθε είδους ποτού εκτίθενται μέσω πολλών εικονογραφήσεων, επιγραφών που μοιάζουν με αεροπορικά σήματα και σκίτσα που χρησιμεύουν ως συνταγές κοκτέιλ. Ο πολύπλευρος σχεδιασμός συμπληρώνεται με διάφορους τόνους από έγχρωμο φύλλο, διαφορετικές λάκες, μοτίβα και ανάγλυφο.

Όνομα έργου : Propeller, Όνομα σχεδιαστών : Asta Kauspedaite, Όνομα πελάτη : Stumbras.

Propeller Οι Ετικέτες

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.