Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Οι Ετικέτες

Propeller

Οι Ετικέτες Το Propeller είναι μια συλλογή αλκοολούχων ποτών από διάφορα μέρη του κόσμου, που σχετίζεται με το θέμα των αεροπορικών ταξιδιών και έναν πιλότο ταξιδιώτη ως χαρακτήρα μάρκας. Τα χαρακτηριστικά κάθε είδους ποτού εκτίθενται μέσω πολλών εικονογραφήσεων, επιγραφών που μοιάζουν με αεροπορικά σήματα και σκίτσα που χρησιμεύουν ως συνταγές κοκτέιλ. Ο πολύπλευρος σχεδιασμός συμπληρώνεται με διάφορους τόνους από έγχρωμο φύλλο, διαφορετικές λάκες, μοτίβα και ανάγλυφο.

Όνομα έργου : Propeller, Όνομα σχεδιαστών : Asta Kauspedaite, Όνομα πελάτη : Stumbras.

Propeller Οι Ετικέτες

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.