Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Οπτικοποίηση Δεδομένων

Arab spring

Η Οπτικοποίηση Δεδομένων Αυτό το έργο βασίστηκε στις συγκρούσεις που σημειώθηκαν στη Βόρεια Αφρική το 2011. Εκδηλώσεις που κορυφώθηκαν στη δραστηριότητα την άνοιξη και ονομάστηκαν "Αραβική Άνοιξη". Το Project είναι ένα χρονοδιάγραμμα σπειροειδούς στυλ που σηματοδοτεί την αρχή και το τέλος της διένεξης. Και στο τέλος των συγκρούσεων, οι ημερομηνίες είναι δείκτες που δείχνουν το αποτέλεσμα της σύγκρουσης. Ο κορεσμός της γραμμής είναι ο αριθμός των θυμάτων της επανάστασης. Έτσι μπορούμε να παρατηρήσουμε το βασικό χρονοδιάγραμμα των ιστορικών στιγμών. Οι βασικές παράμετροι για την ανάπτυξη αυτής της οπτικοποίησης δεδομένων πρέπει να είναι η απλότητα και η δομή των αρχικών πληροφοριών.

Όνομα έργου : Arab spring, Όνομα σχεδιαστών : Kirill Khachaturov, Όνομα πελάτη : RBC.

Arab spring Η Οπτικοποίηση Δεδομένων

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.