Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Οπτικοποίηση Δεδομένων

Arab spring

Η Οπτικοποίηση Δεδομένων Αυτό το έργο βασίστηκε στις συγκρούσεις που σημειώθηκαν στη Βόρεια Αφρική το 2011. Εκδηλώσεις που κορυφώθηκαν στη δραστηριότητα την άνοιξη και ονομάστηκαν "Αραβική Άνοιξη". Το Project είναι ένα χρονοδιάγραμμα σπειροειδούς στυλ που σηματοδοτεί την αρχή και το τέλος της διένεξης. Και στο τέλος των συγκρούσεων, οι ημερομηνίες είναι δείκτες που δείχνουν το αποτέλεσμα της σύγκρουσης. Ο κορεσμός της γραμμής είναι ο αριθμός των θυμάτων της επανάστασης. Έτσι μπορούμε να παρατηρήσουμε το βασικό χρονοδιάγραμμα των ιστορικών στιγμών. Οι βασικές παράμετροι για την ανάπτυξη αυτής της οπτικοποίησης δεδομένων πρέπει να είναι η απλότητα και η δομή των αρχικών πληροφοριών.

Όνομα έργου : Arab spring, Όνομα σχεδιαστών : Kirill Khachaturov, Όνομα πελάτη : RBC.

Arab spring Η Οπτικοποίηση Δεδομένων

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.