Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ομπρέλα Led

NI

Η Ομπρέλα Led Το NI πραγματοποιεί τις προσδοκίες για τα έπιπλα με τρόπο που να εξυπηρετεί όχι μόνο μία λειτουργία. Συνδυάζοντας καινοτόμα μια ομπρέλα και φακό κήπου προσαρμοσμένα στην αγορά πολυτελείας, ικανοποιεί τους ανθρώπους από μέρα σε νύχτα, δίπλα σε ξαπλώστρες ή κατά μήκος της όχθης του ποταμού. Με το ιδιόκτητο OTC ανίχνευσης δακτύλων (dimmer με ένα άγγιγμα), οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν εύκολα τη φωτεινότητα του συστήματος φωτισμού 3 καναλιών ξεχωριστά. Υιοθετώντας ένα πρόγραμμα οδήγησης LED χαμηλής τάσης 12V που παράγει λίγη θερμότητα, το NI παρέχει μια ενεργειακά αποδοτική τροφοδοσία για ένα σύστημα με πάνω από 2000 τεμάχια LED 0.1W.

Όνομα έργου : NI , Όνομα σχεδιαστών : Terry Chow, Όνομα πελάτη : FOXCAT.

NI  Η Ομπρέλα Led

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.