Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ομπρέλα Led

NI

Η Ομπρέλα Led Το NI πραγματοποιεί τις προσδοκίες για τα έπιπλα με τρόπο που να εξυπηρετεί όχι μόνο μία λειτουργία. Συνδυάζοντας καινοτόμα μια ομπρέλα και φακό κήπου προσαρμοσμένα στην αγορά πολυτελείας, ικανοποιεί τους ανθρώπους από μέρα σε νύχτα, δίπλα σε ξαπλώστρες ή κατά μήκος της όχθης του ποταμού. Με το ιδιόκτητο OTC ανίχνευσης δακτύλων (dimmer με ένα άγγιγμα), οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν εύκολα τη φωτεινότητα του συστήματος φωτισμού 3 καναλιών ξεχωριστά. Υιοθετώντας ένα πρόγραμμα οδήγησης LED χαμηλής τάσης 12V που παράγει λίγη θερμότητα, το NI παρέχει μια ενεργειακά αποδοτική τροφοδοσία για ένα σύστημα με πάνω από 2000 τεμάχια LED 0.1W.

Όνομα έργου : NI , Όνομα σχεδιαστών : Terry Chow, Όνομα πελάτη : FOXCAT.

NI  Η Ομπρέλα Led

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.