Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πολυλειτουργικό Περιτύλιγμα

Loop

Πολυλειτουργικό Περιτύλιγμα Το Loop είναι ένα πολυλειτουργικό περιτύλιγμα για την ντουλάπα σας ή για χρήση στο σπίτι σας. Ο βρόχος είναι 240cmx180cm. Η επιφάνεια και η δομή του κλωστοϋφαντουργικού προϊόντος Loop δημιουργείται 100% με το χέρι, χρησιμοποιώντας μια τεχνική χειροποίητης πλέξης που χρονολογείται από πολλούς αιώνες. Το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν Loop είναι 93 ξεχωριστά χειροποίητα πάνελ που συνδέονται μαζί για να φτιάξουν το σύνολο. Το Loop χρησιμοποιεί 100% premium fleece Australian Alpaca. Η αλπακά είναι χαμηλού αλλεργιογόνου και εξασφαλίζει ζεστασιά και αναπνοή. Το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν Loop έχει ελαστικότητα και ελαστικότητα, ενώ τα 93 πάνελ του εξασφαλίζουν ότι είναι εφελκυσμό και ισχυρή απόδοση. Ο βρόχος είναι κατασκευασμένος από φυσικές, ανανεώσιμες και βιοαποικοδομήσιμες ίνες

Όνομα έργου : Loop, Όνομα σχεδιαστών : Miranda Pereira, Όνομα πελάτη : Daato.

Loop Πολυλειτουργικό Περιτύλιγμα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.