Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πολυλειτουργικό Περιτύλιγμα

Loop

Πολυλειτουργικό Περιτύλιγμα Το Loop είναι ένα πολυλειτουργικό περιτύλιγμα για την ντουλάπα σας ή για χρήση στο σπίτι σας. Ο βρόχος είναι 240cmx180cm. Η επιφάνεια και η δομή του κλωστοϋφαντουργικού προϊόντος Loop δημιουργείται 100% με το χέρι, χρησιμοποιώντας μια τεχνική χειροποίητης πλέξης που χρονολογείται από πολλούς αιώνες. Το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν Loop είναι 93 ξεχωριστά χειροποίητα πάνελ που συνδέονται μαζί για να φτιάξουν το σύνολο. Το Loop χρησιμοποιεί 100% premium fleece Australian Alpaca. Η αλπακά είναι χαμηλού αλλεργιογόνου και εξασφαλίζει ζεστασιά και αναπνοή. Το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν Loop έχει ελαστικότητα και ελαστικότητα, ενώ τα 93 πάνελ του εξασφαλίζουν ότι είναι εφελκυσμό και ισχυρή απόδοση. Ο βρόχος είναι κατασκευασμένος από φυσικές, ανανεώσιμες και βιοαποικοδομήσιμες ίνες

Όνομα έργου : Loop, Όνομα σχεδιαστών : Miranda Pereira, Όνομα πελάτη : Daato.

Loop Πολυλειτουργικό Περιτύλιγμα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.