Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Λάμπα

Idiomi

Λάμπα Ιδιομή; είναι μια λάμπα στις τρεις διαστάσεις της και η σειρά φωτισμού μπορεί να δημιουργήσει διαφορετικά σενάρια και να εμπλουτίσει το περιβάλλον με ένα πραγματικά νέο φως. Επιθυμεί να είναι ένα μέσο έκφρασης του Φωτός. Αυτή η λάμπα θυμάται τα θέματα της καθαρότητας της γραμμής και του σχήματος, καθώς και τη λαμπρότητα του λευκού. Το Idiomi επιτρέπει στο φως να συνοδεύει τον άνθρωπο σε καθημερινές πράξεις, αισθήσεις, συναισθήματα και στιγμές. Χάρη στο καινοτόμο δυναμικό των LED, μπορεί να προσαρμοστεί στις καταστάσεις που το περιβάλλουν.

Όνομα έργου : Idiomi, Όνομα σχεδιαστών : Nicolò Caruso, Όνομα πελάτη : Nicolò Caruso.

Idiomi Λάμπα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.