Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Λάμπα

Idiomi

Λάμπα Ιδιομή; είναι μια λάμπα στις τρεις διαστάσεις της και η σειρά φωτισμού μπορεί να δημιουργήσει διαφορετικά σενάρια και να εμπλουτίσει το περιβάλλον με ένα πραγματικά νέο φως. Επιθυμεί να είναι ένα μέσο έκφρασης του Φωτός. Αυτή η λάμπα θυμάται τα θέματα της καθαρότητας της γραμμής και του σχήματος, καθώς και τη λαμπρότητα του λευκού. Το Idiomi επιτρέπει στο φως να συνοδεύει τον άνθρωπο σε καθημερινές πράξεις, αισθήσεις, συναισθήματα και στιγμές. Χάρη στο καινοτόμο δυναμικό των LED, μπορεί να προσαρμοστεί στις καταστάσεις που το περιβάλλουν.

Όνομα έργου : Idiomi, Όνομα σχεδιαστών : Nicolò Caruso, Όνομα πελάτη : Nicolò Caruso.

Idiomi Λάμπα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.