Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Έπιπλα Μπάνιου

Valente

Τα Έπιπλα Μπάνιου Η συλλογή μπάνιου Valente εμπνευσμένη από τους πολύτιμους λίθους της φύσης προσφέρει την πολυτέλεια του σχεδιασμού του μπάνιου σας και της προσαρμογής του χώρου με μια ποικιλία διαθέσιμων χρήσεων. Δεδομένου ότι κάθε πολύτιμος λίθος στη φύση είναι μοναδικός, όλα τα στοιχεία επίπλων της συλλογής Valente έχουν διαφορετικά μεγέθη και χρώματα. Ο στόχος αυτών των στοιχείων που έχουν σχεδιαστεί σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα είναι να φέρουν την ουράνια ομορφιά της φύσης στα μπάνια μας και να φέρουν έναν ρυθμό, δυναμισμό στα μπάνια.

Όνομα έργου : Valente, Όνομα σχεδιαστών : Isvea Eurasia, Όνομα πελάτη : ISVEA.

 Valente Τα Έπιπλα Μπάνιου

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.