Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Έπιπλα Μπάνιου

Valente

Τα Έπιπλα Μπάνιου Η συλλογή μπάνιου Valente εμπνευσμένη από τους πολύτιμους λίθους της φύσης προσφέρει την πολυτέλεια του σχεδιασμού του μπάνιου σας και της προσαρμογής του χώρου με μια ποικιλία διαθέσιμων χρήσεων. Δεδομένου ότι κάθε πολύτιμος λίθος στη φύση είναι μοναδικός, όλα τα στοιχεία επίπλων της συλλογής Valente έχουν διαφορετικά μεγέθη και χρώματα. Ο στόχος αυτών των στοιχείων που έχουν σχεδιαστεί σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα είναι να φέρουν την ουράνια ομορφιά της φύσης στα μπάνια μας και να φέρουν έναν ρυθμό, δυναμισμό στα μπάνια.

Όνομα έργου : Valente, Όνομα σχεδιαστών : Isvea Eurasia, Όνομα πελάτη : ISVEA.

 Valente Τα Έπιπλα Μπάνιου

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.